Trouwlocatie

Indien u een romantische toplocatie zoekt om uw bruiloft te vieren zit u bij wijnfort Jutphaas op de juiste plaats. Deze typische sprookjesachtige locatie biedt alle ingrediënten voor een droomhuwelijk. De locatie neemt jullie mee terug in de tijd en zal een onvergetelijk moment worden.

Het kasteel heeft een huiselijk uitstraling en zo kunt u in dit magische oord al uw vrienden, familie en kennis uitnodigen voor een onvergetelijke bruiloft. Het oord ligt op een bijzondere locatie in de omgeving van Nieuwegein in de provincie Utrecht, en is omgeven door prachtige natuur en water. Elementen die absoluut niet mogen ontbreken bij een perfecte bruiloft. Voel uzelf net een prins met de prinses als bruid aan uw zijde in dit klassieke wijnkasteel en laat uzelf betoveren. Jullie als bruidspaar en ook alle gasten zullen met een grote glimlach terugdenken aan dit moment. Er hangt een uitnodigende sfeer en je proeft ware romantiek in het kasteel en de omgeving.

Er zijn twee zalen die bij een receptie en bij een ceremonie met meer dan 200 gasten gevuld kunnen worden. Bij het feest kunnen ook meer dan 200 gasten worden uitgenodigd. Tevens staat wijnfort Jutphaas altijd open voor een rondleiding om de locatie van top tot teen te observeren. Prijzen starten al bij 2500 euro en daar krijgt u heel veel voor terug! Prachtige foto’s van uw bruiloft zijn tevens onmisbaar op deze locatie die u vereeuwigd kunt terugkijken in een mooi bruidsalbum. Bij wijnfort Jutphaas kunt u tevens heerlijk nagenieten van een heuglijke ceremonie tijdens een heerlijk diner en een swingend bruidsfeest in stijl. Ga lekker los op de dansvloer en laat alle gasten meegenieten van een droomavond op een droomlocatie. Het begin van een lang en mooi huwelijk viert u daarom bij wijnfort Jutphaas. Laat de romantiek bloeien waarbij een heerlijk glas wijn zeker niet mag ontbreken zoals de naam als zegt.