Borrels

Tijd voor een heerlijke borrel met ruime keuze uit buitenlandse Europese wijnen? Dan mag de wijnproeverij zeker niet ontbreken. Daarnaast bieden we ook borrels op bruiloften, bij bedrijfsuitjes en bij jubileums.

Wijnfort Jutphaas biedt diverse wijnproeverijen aan. Tijdens onze borrelavonden komen er regelmatig wijnboeren uit het buitenland vergezellen. Onder andere uit Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. De locatie en onze gezellige wijnkelder heeft een sprookjesachtige sfeer waar u zich terug waant in de tijd van middeleeuwse adel met wijnfort Jutphaas wijnproeverijen. Er zijn proeverijen in het voorjaar en in het najaar. De te proeven wijnen zijn seizoensgebonden. Bij de najaars wijnproeverij heeft u tevens de mogelijkheid om een kaas- of charcuteriebordje te kopen. Zo maakt u uw wijnervaring compleet.

De lente wijnproeverij van Rietveld wordt jaarlijks georganiseerd in mei. Dan kunt u heerlijke seizoensgebonden wijnen proeven en er zelfs nog een BBQ en hapjes bijbestellen om de ervaring compleet en onvergetelijk te maken. De Rietveld lente wijnproeverij start om 17:00 en duurt tot 22:00. Deze activiteit is ook een aanrader om tijdens jullie trouwdag te doen. Het is een speciale en leerzame ervaring. Naast het proeven van wijn leert u ook veel over de herkomst en de productie van de wijnen waarvan u kunt genieten. Ook wordt deze avond korting gegeven op verschillende soorten wijnen die u kunt kopen. Jaarlijks in het najaar organiseert Rietveld haar najaars wijnproeverij. Deze vind plaats in november waarbij verschillende wijnboeren uit Europa aanwezig zullen zijn. Deze start om 19:00 en duurt tot 22:00 met keuze uit 60 verschillende soorten wijn. Kortom, voor de echte wijnliefhebber zijn er ruime borrelopties. Tuurlijk hebben wij naast wijn ook diverse andere alcoholische en non alcoholische dranken. Borrelen bij wijnfort Jutphaas is een ervaring om nooit te vergeten!