Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Jubileum

Stilstaan bij een bijzondere gebeurtenis vraagt om een bijzondere locatie. Wijnfort Jutphaas is de perfecte locatie voor uw jubileum en zal een onvergetelijke indruk achterlaten bij uw gasten. De locatie biedt ruimte voor een feestelijke jubileum tot ongeveer 120 genodigden. Het fort is uiteraard ook zeer geschikt voor een huwelijk of huwelijksjubileum!

Jubileum vieren bij Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas ligt midden in het centrum van Nederland (Nieuwegein) en is zeer goed te bereiken. Hiernaast wordt het fort omgeven door prachtige, rustige natuur. Een unieke locatie in Nederland.

Jubileum mogelijkheden

Bij Wijnfort Jutphaas kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Zo kunt u uw gasten verrassen met een kookworkshop (minimaal 12 personen) in onze authentieke keuken onder begeleiding van een van onze professionele koks. Uiteraard kunt u ook een wijnproeverij organiseren waarbij één van onze vinologen uw gasten begeleidt door de bijzondere wijncollectie van Wijnfort Jutphaas. Hierbij kan een rondleiding in onze prachtige wijnkelders niet uitblijven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Feestlocatie | Feestavond |  Verjaardag | Borrel