Heb je een bruiloft, maar weet je totaal niet wat een mooi en verrassend geschenk kan zijn? Lees dan verder! Hier vindt je 5 verrassende cadeautips voor een bruiloft. 

Een bruiloft is voor de persoon die gaat trouwen natuurlijk een erg belangrijk en bijzonder moment. Als familie of vriend van de trouwende persoon zijnde wil je het deze persoon natuurlijk zo leuk mogelijk maken op zijn of haar speciale dag. Hierbij hoort in veel gevallen onder andere een mooi geschenk. Een probleem waar velen echter tegenaan lopen is dat ze geen idee hebben wat een mooi en verrassend geschenk is voor bij de bruiloft. Hieronder vindt je 5 verrassende cadeautips voor een bruiloft!

1. Glazen award

Een glazen award is een erg mooie en uniek cadeau. Met name bij een bruiloft is dit erg toepasselijk. Denk hierbij aan een mooi stuk glas in een mooie vorm met een voetje eronder. Op het glas zie je bijvoorbeeld een foto van de bruid en bruidegom gegraveerd. Deze graveringen geven een erg bijzondere uitstraling. Onder de foto van het tweetal kun je de namen van de man en vrouw nog laten graveren. Daaronder eventueel zelfs de datum van de bruiloft. Zo heb je een uniek en mooi geschenk dat ook nog eens zeer persoonlijk is voor allebei. 

2. Weekendje weg

Het tweede geschenk uit dit rijtje is geen fysiek cadeau. Een weekendje weg kan namelijk ook een erg mooi geschenk zijn voor het tweetal. Zo kun je van te voren even kijken wat je een mooie en toepasselijke locatie vind. Vervolgens zorg je voor 2 kant-en-klare kaartjes. Ook kun je een open tegoedbon voor reisjes kopen. Zo kunnen ze zelf de bestemming uitkiezen. Dit verpak je vervolgens in een mooie envelop waar je natuurlijk nog op een mooie manier de namen van het tweetal op schrijft. 

3. Mr. & Mrs. bestek

Een andere originele optie is bestek met de gravering Mr. & Mrs. Dit wordt wel eens gebruikt om de taart op de bruiloft mee te snijden, maar ook als geschenk is het best een leuk idee. Laat bijvoorbeeld een groot mes, een opscheplepel of andere stukken bestek graveren met deze tekst. Ook hier kun je eventueel de namen en de datum aan toevoegen. Niet alleen met bestel, maar tevens met glazen kan dit een leuke optie zijn. 

4. Een ballonvaart

Ook dit cadeau is geen fysiek cadeau, maar wel iets origineels om te doen met zijn tweeën. Een ballonvaart is namelijk een leuk geschenk. Hierbij kun je van te voren op een mooie locatie een ballonvaart boeken voor 2 personen. De kaartjes stop je vervolgens net zoals het weekendje weg in een mooie envelop. Zorg wel dat je nog even de namen op de envelop schrijft en een mooie presentatie hebt. 

5. Een houten strik

Het laatste geschenk uit dit rijtje is een houten strik. Ook dit is een mooi cadeautje met veel waarde. Een houten strik heeft vaak ook een relatief grote houten poot. Net zoals bij glas kan het ook voor de houten poot een leuke optie zijn om deze te graveren met bijvoorbeeld de namen van het tweetal.