Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Wijnproeverij Nieuwegein

In het prachtige wijnfort Jutphaas hebben we een ruim assortiment kwaliteitswijnen vanuit de gehele wereld. Om u kennis te laten maken met deze wijnen bieden wij u onze wijnproeverijen.De wijnproeverijen kunnen gehouden worden in het fort of op ons prachtige terras. Natuurlijk krijgt u eerst een rondleiding door Fort Jutphaas waarna één van onze wijnprofessionals u leert hoe u wijn moet proeven en dit vervolgens in de praktijk laat brengen met een proeverij van uw keuze. Onze proeverijen zijn een mooie onderbreking of afsluiting van uw vergadering of evenement. Ook als u iets te vieren heeft, u wijnkennis wil uitbreiden of als onderdeel van uw feestje is een wijnproeverij een leuke mogelijkheid. Wij zijn u graag van dienst!

De Wijnwinkel

Rietveld Wines is er trots op de winkel in het fort te kunnen uitbaten. Wij zijn een wijn speciaalzaak die kennisoverdracht hoog in het vaandel heeft staan.

De wijnwinkel die is gevestigd in Wijnfort Jutphaas is in 1959 opgericht door jonkheer Kalkoen. Toen der tijd werden er wijnvaten geïmporteerd en in het fort gebotteld. Vandaag de dag is er een uitgebreide wijnkelder met circa 400 verschillende wijnen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

of neem contact met ons op

Wijnglazen
Wijnbar
Wijnproeven

Wijnwinkel Rietveld Wines
Wijnwinkel Rietveld Wines
Wijnwinkel Rietveld Wines

Wijnkelder Fort Jutphaas
Wijnkelder Fort Jutphaas
Wijnkelder Fort Jutphaas

De wijnproeverijen worden geleid door goed opgeleide wijnkenners. Wij bieden verschillende themaproeverijen aan bijvoorbeeld naar land of naar soort druif mogelijk met prettige wijn spijs combinaties. Een wijn proeverij in wijnfort Jutphaas is een bijzondere ervaring waar u lang op terug zult zien.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

of neem contact met ons op

Video impressie wijnproeverij in het fort

9.8 / 1019 beoordelingen over Wijnfort Jutphaas