Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Walking Dinner

Een walking dinner is een moderne, originele en bovenal sociale manier van dineren. Het is een diner waarbij u geen vaste plaatsen krijgt toegewezen en waarbij er verschillende culinaire hoogstandjes worden geserveerd. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om makkelijker met iedereen in gesprek te komen.

Walking Dinner bij Wijnfort Jutphaas

Walking dinner bij Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas biedt de ideale locatie voor een walking dinner. Er zijn meerdere ruimtes waar u gebruik van kunt maken tijdens het diner waardoor wij ons aan kunnen passen aan de grote van uw groep. Naast de ambiance en de gasten is het eten natuurlijk van groot belang. Wijnfort Jutphaas werkt met top chefs die in onze professionele keuken garant staan voor de mooiste en smaakvolste gerechten. Neem voor vragen contact met ons op of vraag vrijblijvende een offerte aan!

Mogelijkheden walking dinner

Het is ook mogelijk om in onze prachtige authentieke keuken een kookworkshop (minimaal 12 personen) te volgen. Wij zorgen voor een kok waarvan u iets kunt leren. Hij koopt de perfecte ingrediënten voor u in en in overleg stellen we het programma samen, waarin u zelf de tijdsduur en het menu bepaald. Uiteraard zullen wij ook suggesties doen en bieden wij complete arrangementen aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Zie ook: DinersPrivate Dining | Kookworkshop | Menu