Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Waarom Wijnfort Jutphaas?

Centraal gelegen in Nederland

Het Fort Jutphaas in Jutphaas (Nieuwegein), wat deel uitmaakt van de Hollandse Waterlinie, is per auto goed bereikbaar via de A2 en de A12. Jutphaas ligt circa 8km vanaf Utrecht centrum. Bekijk de locatie op Google Maps en bereken de route.

Traditioneel ingerichte keuken

De nieuw ingerichte keuken heeft onder andere een gerestaureerd kookeiland op gas, roestvrijstalen koelwerkbanken en een uitgebreide ventilatie. Voor didactische doeleinden (bijv. kookworkshops) zijn 2 vaste camera’s ge├»nstalleerd. Beeld en geluid worden geprojecteerd op grote schermen in de centrale hal.

Professionele kinderopvang

Zijn er kinderen bij het feest of evenement? De kinderen kunnen zich met elkaar vermaken onder toezicht van professionele kinderopvang.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Geïntegreerde en centraal aangestuurde geluidsinstallatie met 2 microfoons (1 voor in de keuken en 1 voor in de centrale hal) en 2 grote schermen voor het houden van optimale presentaties.

Gratis internet

In heel het wijnfort is gratis internet middels een wifi spot voorhanden. Presentaties op uw laptop of tablet kunnen rechtstreeks op de schermen worden gepresenteerd.

Parkeren in nabije omgeving

In de directe omgeving zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Wijnwinkel in het fort

De wijnwinkel in het fort dateert van 1959. U heeft de keuze uit circa 400 soorten wijn uit de gehele wereld. In de kelders van het fort zijn de wijnen opgeslagen. Lees meer over de wijnwinkel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan