Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Verjaardag vieren

Uw verjaardag vieren op een unieke locatie? Wijnfort Jutphaas is de perfecte verjaardag locatie en een locatie die uw gasten verstelt zullen doen staan. De locatie biedt ruimte voor een feestelijke avond tot ongeveer 120 gasten en het is een centrale verjaardag locatie in regio Utrecht. Neem snel contact op en kom uw verjaardag bij ons vieren!

Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas is de ideale locatie voor uw verjaardagsfeest. Door de diversiteit in ons menu, de verschillende ruimtes en de bijzondere wijnen kunnen wij elke verjaardag een unieke invullen geven. Wijnfort Jutphaas helpt u graag bij het vervullen van uw wensen, neem gerust contact met ons op!

Verjaardag locatie in Nieuwegein

Bij Wijnfort Jutphaas kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden, variërend van een klassieke borrel tot een exclusief verjaardagsfeest. Ook kunt u uw gasten verassen met een kookworkshop (minimaal 12 personen) in onze authentieke keuken onder begeleiding van een professionele kok. Hiernaast kunt u een wijnproeverij organiseren waarbij één van onze vinologen uw gasten meeneemt in de bijzondere wijnen van het fort. Uiteraard kan een rondleiding in onze prachtige wijnkelders niet uitblijven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Feestlocatie | Feestavond | Jubileum | Borrel