Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Vergaderlocatie Nieuwegein

Vergaderen in Nieuwegein

Vergaderen op een externe locatie heeft vele voordelen. Wijnfort Jutphaas ligt optimaal in het centrum van Nederland (Nieuwegein), omgeven door prachtige groene natuur. In de beslotenheid van het fort is rust gegarandeerd. Bijeenkomsten tot circa 60 personen worden een succes door uitstekende audio visuele middelen zoals moderne audio installaties, beeldschermen en uiteraard een snelle wifi verbinding in alle ruimten van het fort.

Vergaderen in Wijnfort Jutphaas Nieuwegein
Vergaderen in Wijnfort Jutphaas Nieuwegein
Vergaderen in Wijnfort Jutphaas Nieuwegein

Vraag een vrijblijvende offerte aan

of neem contact met ons op

Vergaderruimte Nieuwegein

Wijnfort Jutphaas beschikt over twee grote vergaderruimten, met een maximale capaciteit van 75 personen. Dankzij de diverse opstellingen zijn de vergaderruimten geschikt voor verschillende gelegenheden. Het vergaderarrangement is standaard uitgerust met flipover, beamer, beamer scherm en tv schermen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid direct aan het fort.

Geef uw vergadering net wat extra´s.

Bij Wijnfort Jutphaas is bijna alles mogelijk. Naast de mogelijkheden om te dineren of te borrelen na afloop van uw vergadering, bestaat er ook de mogelijkheid om uw pauze op een bijzondere manier vorm te geven. Aan de hand van speciaal geselecteerde energizers stapt u even uit de vergadersfeer en moet u samen met collega´s uw creativiteit gebruiken om korte opdrachten op te lossen.

Bijzondere vergaderlocatie Nieuwegein

Vergaderen in een eeuwenoud fort, midden in Nederland. Deze bijzondere vergaderlocatie is gebouwd in 1820 en diende lange tijd als fort van de Hollandse waterlinie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het bezet door de Duitsers, die het gebruikten als zend- en ontvangststation. Inmiddels is het omgebouwd tot wijnhandel, trouwlocatie, feestlocatie en vergaderlocatie. Vergaderen op een unieke vergaderlocatie met een enorme historie bij Wijnfort Jutphaas.

Zijaanzicht Fort Jutphaas
Zijaanzicht Fort Jutphaas
Brug Fort Jutphaas

Vergaderarrangementen

We bieden verschillende arrangementen aan voor zowel lunch als diner. Na afloop van uw vergadering kunt u kiezen voor een bijzondere wijnproeverij onder begeleiding van een van onze vinologen. Daarnaast bieden wij een kookworkshop arrangement aan. U bepaalt wat de gerechten zijn, wij bieden u de nodige begeleiding. Uw vergadering wordt dan wel heel bijzonder afgesloten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

of neem contact met ons op