Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Trainingsruimte

Een trainingsruimte op wijnfort Jutphaas brengt vele voordelen met zich mee. Het fort ligt in Nieuwegein (Utrecht), omgeven door prachtige, rustige natuur. In de beslotenheid van het fort is vertrouwelijkheid en rust gegarandeerd. Door de verschillende ruimtes van het fort en de uitstekende audio visuele middelen biedt het fort zowel ruimte voor kleine vergaderingen als voor grote productpresentaties, waarbij de capaciteit kan oplopen tot circa 100 personen.

Bijzondere trainingslocatie in Nieuwegein

U kunt uw training geven in een historisch fort. Deze prachtige locatie is gebouwd in 1820 en heeft een bijzondere geschiedenis. Het fort diende eerst een lange tijd als fort van de Hollandse waterlinie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het fort in het bezit van de Duitsers. Ze gebruikten het als zend- en ontvangststation. Inmiddels is het omgebouwd en functioneert het wijnfort als wijnhandel, trouwlocatie, feestlocatie en vergaderlocatie. Er zijn tal van mogelijkheden, schroom dan ook niet om hier naar te vragen.

Trainingsruimte Nieuwegein
Trainingsruimte Nieuwegein
Trainingsruimte Nieuwegein

Trainingsruimtes Nieuwegein

Wijnfort Jutphaas stelt twee speciale trainingsruimte beschikbaar, met een maximale capaciteit van 75 personen. Dankzij de diverse opstellingen zijn de ruimtes geschikt voor iedere gelegenheid. Een standaard arrangement is uitgerust met flipover, beamer, beamer scherm en tv schermen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid direct aan het fort.

Training arrangementen

We bieden verschillende arrangementen aan voor koffie, lunch en diner. Er kan na de training genoten worden van een wijnproeverij of van een borrel aan de wijnbar. Onze vinologen kunnen u alles vertellen over de wijnen. Daarnaast bieden wij een kookworkshop arrangement aan (vanaf 12 personen) waarbij u onder begeleiding van een professionele kok zelf gerechten kunt bereiden in onze authentieke keuken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

VergaderenDineren | Evenementen | Productpresentaties