Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Teambuilding

Wijnfort Jutphaas biedt u de meest diverse teambuilding activiteiten op een unieke locatie. Door de wijde buiten omgeving en het prachtige fort is het zowel mogelijk activiteiten binnen als buiten te organiseren. De activiteiten zijn geschikt voor alle doelgroepen en kunnen aan uw wensen worden aangepast. Uiteraard is er de mogelijkheid om deze activiteit te combineren met een diner , een vergadering, een borrel of een andere activiteit op het fort.

Fortroom virtual reality

Bent u opzoek naar een originele, moderne teambuilding activiteit? Dan bent u opzoek naar de activiteit Fortroom virtual reality! Deze indoor activiteit is de perfecte meeting onderbreker en zorgt voor de nodige ontspanning tijdens uw vergaderingen. Hiernaast is het de perfecte activiteit voor een winters uitje.

Indoor teambuilding

De activiteit wordt uitgevoerd in twee teams waarbinnen u moet samenwerken om sleutels en codes te verzamelen. Met deze sleutels en codes kunt u de sluisslinger bemachtigen die de sluiswachter nodig heeft voor het openen van de sluizen tijdens oorlogsdreiging. Naast diverse op te lossen puzzels die te vinden zijn in de ruimte, zijn er ook hints en puzzels in virtual reality.

Bij de Fortroom virtual reality gaat het vooral om denkwerk. Er dienen puzzels en raadsels te worden opgelost, hints te worden gevonden en codes ontcijfert.

Wat kunt u verwachten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Fort energizers

De Fort energizers zijn erop gericht om tijdens een vergadering of meeting een frisse neus te halen. In groepsverband dient u korte opdrachten uit te voeren waarbij u even uit de formele setting van uw vergadering wordt gehaald. De Fort energizers zijn korte spellen waarbij samenwerken centraal staat. U kunt kiezen uit meer dan tien verschillende energizers die op uw wensen kunnen worden afgestemd.

Om u een idee te geven:

FortMinute: Een hilarische activiteit waarbij de deelnemers met allerlei korte spelletjes het tegen elkaar op moeten nemen zoals pingpongballetjes blazen of bekers stapelen.

FortWagens: Coach uw geblinddoekte collega bij het in elkaar zetten van auto´s

Granatentransport: Maak van bamboe een ´rails´ waarna u de ´granaat´gezamenlijk van A naar B laat rollen.

Wat kunt u verwachten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan