Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Private Dinner

Zoals de naam al doet vermoeden heeft u bij een private dinner de mogelijkheid tot een diner met alleen de gasten die u wenst uit te nodigen. U kunt rustig dineren op de door u gekozen locatie zonder dat u wordt gestoord of gehinderd. U kan voor iedere gelegenheid een private dining organiseren.

Private dinner bij Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas biedt de perfecte gelegenheid om een diner te combineren met de karakteristieke eigenschappen van een fort. De gerechten worden gemaakt in onze professionele keuken. U kunt ervoor kiezen om zelf de gerechten klaar te maken onder begeleiding van een professionele kok, of om u te laten verrassen door onze koks zodat u kunt genieten van de bijzondere en inspirerende omgeving. We zorgen ervoor dat uw private dinner precies is zoals u wenst!

Wijnfort Juthpaas

In het Wijnfort heeft u de mogelijkheid om verschillende ruimtes te gebruiken. De karakteristieke eigenschappen van het oude fort zijn in iedere ruimte aanwezig en zullen uw diner een extra dimensie geven.

Mogelijkheden private dining

Bij een private dinner bij Wijnfort Jutphaas houden we rekening met al uw wensen. U kunt ervoor kiezen om de gerechten te laten maken door een professionele kok en te laten serveren door onze bediening. Het is ook mogelijk om in onze prachtige authentieke keuken een kookworkshop (minimaal 12 personen) te volgen. Wij zorgen voor een kok waarvan u iets kunt leren. Hij koopt de perfecte ingrediƫnten voor u in en in overleg stellen we het programma samen waarin u zelf de tijdsduur en het menu bepaald. Uiteraard bieden wij ook complete arrangementen aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dineren | Walking Dinner | Menu