Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

High Wine

De High Wine van Wijnfort Jutphaas biedt alle mogelijkheden om stil te staan bij een bijzonder moment. De High Wine begint rond 14:00 uur met koffie en een petit four. Aansluitend worden er vrij drankjes uit het Hollandse assortiment geserveerd, gecombineerd met een soepje van doperwt met munt en een canapé met zalmmousse.
Rond 15:30 uur wordt de high wine geserveerd, bestaande uit:

Tijdens de High Wine worden huiswijnen geserveerd en andere dranken naar uw wens. Uiteraard kan ook het menu aan uw  wensen worden aangepast.

Locatie Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas biedt u een authentieke en bijzonder groene locatie welke zich op enkele kilometers afstand van het centraal gelegen Utrecht bevindt. Wijnfort Juthpaas is hierdoor de ideale locatie voor een High Wine. Hiernaast kunnen wij aan bijna al uw wensen en verzoeken voldoen. Bij Wijnfort Jutphaas bent u aan het juiste adres!

Mogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om de middag te laten begeleiden door één van onze ervaren vinologen. Ook een bezoek aan onze wijnkelders mag zeker niet ontbreken op deze bijzondere middag. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent de High Wine? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Feestlocatie | Feestavond | Verjaardag | Jubileum | Bedrijfsuitje