Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Fort activiteiten

Wijnfort Jutphaas biedt u de meest populaire teambuildingprogamma´s aan voor bedrijfsuitjes. Door de unieke locatie en de mogelijkheid zowel binnen als buiten activiteiten te organiseren bieden wij het hele jaar door activiteiten aan. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud en kunnen aan uw wensen en niveau worden aangepast. Uiteraard is er de mogelijkheid om deze activiteit te combineren met een diner , een vergadering, een borrel of een andere activiteit op het fort.

Fort trivial

Fort trivial is een uitdagend en toegankelijk teambuilding programma geschikt voor zowel kleine als grote groepen. In teams gaan uw gasten aan de slag met diverse doe- en denkopdrachten die u vooraf heeft kunnen uitkiezen. De spelonderdelen worden als team gespeeld, maar kunnen ook deels tegen andere teams worden gespeeld. Bij de meeste opdrachten dient u als extraatje nog een code te achterhalen voor een triviant.

Om u een idee te geven:

Inundatiespel: Een leuk competitief spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden door met bamboebuizen water van A naar B te transporteren.

Fort schot: Schieten met een echte luchtbuks op veldflessen. Na een oefenrondje moeten de flessen om, zodat men de code kan ontraadselen.

Kopjes en houtjes: Een strategisch spel waarbij men stukjes van een puzzel moet verzamelen op een ronddraaiende schijf.

Wat kunt u verwachten:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Fortopoly

Fortropoly is een dynamisch en toegankelijk teambuilding programma geschikt voor alle doelgroepen. De teams dienen zoveel mogelijk forten te ´kopen´door middel van het goed uitvoeren van zowel denk- als doe opdrachten. Op de marktplaats strijden de teams tegen elkaar om nog meer forten te scoren. Let wel op de fortwachter (lees belastinginspecteur), hij/zij kan u flink dwarsliggen.

Om u een idee te geven:

De teams kunnen ter plekke bepalen of ze een opdracht willen uitvoeren om zo een fort te ´kopen´. Opdrachten kunnen actief zijn, zoals een variatie op pingpong of de chopstickstoren (het bouwen van een toren met reuze eetstokjes), maar ook meer communicatief, zoals auto´s blind in elkaar zetten, onder begeleiding van andere, of een sudoku oplossen. Als het team door toedoen van de fortwachter in de gevangenis komt, dan moeten ze een een raadsel oplossen.

Wat kunt u verwachten:

Vraag een vrijblijvende offerte aan