Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Borrel

Bent u opzoek naar een bijzondere borrellocatie in de buurt van Utrecht? Bij Wijnfort Jutphaas kunt u op een prachtig authentiek fort, in het midden van het land, een borrel organiseren. De locatie biedt ruimte tot 120 personen waarbij gebruik kan worden gemaakt van verschillende zalen. Wij weten de ruimtes goed aan te passen aan de grote van uw gezelschap en creëren hierdoor altijd de juiste ambiance. We beschikken over een bijzondere collectie wijnen en een prachtige keuken waar door een professionele kok gerechten en hapjes voor u kunnen worden klaargemaakt.

Borrel locatie Wijnfort Jutphaas

Wijnfort Jutphaas biedt u een authentieke en groene locatie welke zich op enkele kilometers afstand van het centraal gelegen Utrecht bevindt. Wijnfort Jutphaas is hierdoor de ideale locatie voor uw borrel. Hiernaast kunnen wij aan bijna al uw wensen en verzoeken voldoen. Bij Wijnfort Jutphaas bent u aan het juiste adres!
Bij Wijnfort Jutphaas is bijna alles mogelijk. Zo bieden wij verschillende arrangementen aan, uiteenlopend van een klassieke borrel tot een moderne High wine. Ook kunt u ervoor kiezen om uw borrel te laten begeleiden door één van onze ervaren vinologen, of om samen met uw gezelschap een kookworkshop te volgen in onze authentieke keuken (vanaf 12 personen). Daarnaast mag een bezoek aan onze wijnkelders zeker niet ontbreken. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent het organiseren van een borrel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Feestlocatie | Feestavond | Verjaardag | Jubileum | Bedrijfsuitje