Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Bedrijfsfeest en bedrijfsuitje

Bent u opzoek naar een locatie met een bijzonder uiterlijk, een praktische inrichting en bijna alle mogelijkheden voor uw personeelsuitje of bedrijfsuitje? Dan bent u bij Wijnfort Jutphaas aan het juiste adres! Wijnfort Jutphaas biedt u een bijzondere locatie in Nieuwegein (Utrecht).

Bedrijfsfeest Wijnfort Jutphaas

Bij Wijnfort Jutphaas kunt op een prachtige locatie in het midden van het land een bedrijfsfeest organiseren waar bijna alles mogelijk is. Voor een bedrijfsuitje is er ruimte tot circa 120 personen en kunt u gebruik maken van verschillende zalen. We beschikken over een grote collectie wijnen en een prachtige authentieke keuken, waarin door onze professionele koks verschillende gerechten en diners kunnen worden klaargemaakt.

Mogelijkheden Bedrijfsuitje

Bij Wijnfort Jutphaas kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Zo kunt u uw gasten verrassen met een kookworkshop (minimaal 12 personen) in onze prachtige keuken onder begeleiding van één van onze professionele koks. Hiernaast kunt u een wijnproeverij organiseren waarbij één van onze vinologen uw gasten meeneemt in de bijzondere wijnen van Wijnfort Jutphaas. Uiteraard kan een rondleiding in onze prachtige wijnkelders niet uitblijven. Al met al, de perfecte ingrediënten voor een bijzondere avond!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Evenementen | Borrel | Afscheidsfeest | Jubileum | Verjaardag