Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Agenda

Zaterdag 25 augustus “Zomerfestival op het Fort”.

Op zaterdag 25 augustus organiseert Wijnfort Jutphaas in samenwerking met o.a. Akoesticafé, kunstcollectief Feniks, Stichting Fort Jutphaas en filmtheater het Hoogt een zomerfestival.

Het festival wordt gehouden op het terrein van Forteiland Jutphaas van 12.00 tot 24:00 uur en is gratis toegankelijk.

Er zijn die dag diverse zomerse activiteiten: zo is er een uitgebreid muzikaal programma verzorgd door Akoesticafé, een kunstexpositie verzorgd door Feniks, een kidsplein met diverse workshops en een buitenbioscoop verzorgd door Filmtheater het Hoogt.

Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig op het terrein en zorgt Wijnfort Jutphaas voor heerlijke wijnen en dranken en een uitgebreid assortiment verse frieten.

Voor verdere informatie check onderstaande links:

www.ophetfort.nl www.facebook.com/ophetfort

Zondag 26 augustus “Kunstmarkt op het Fort”.

Op zondag 26 augustus organiseert kunstcollectief Feniks van 12.00 tot 17.00 uur een kunstmarkt op het terrein van het Forteiland Jutphaas. Diverse kunstenaars geven acte de présence om hun werken tentoon te stellen. Daarnaast zijn er diverse workshops en is er een speciaal kidsplein.

Wijnfort Jutphaas zorg op haar terras voor lekkere wijnen  en dranken en een uitgebreid assortiment verse frieten.

Check onderstaande link voor meer informatie:

https://www.facebook.com/pg/KunstcollectiefFeniks

Zondag 23 september 2018 “Open trouwlocatieroute” bij wijnfort Jutphaas.”.

Op zondag 23 september doet Wijnfort Jutphaas weer mee aan de Open Trouwlocatie route en opent haar deuren voor bruidsparen die op zoek zijn naar een  trouwlocatie.

Ons team van gastheren staat klaar om u te ontvangen en rond te leiden van 11.00 tot 16.00 uur. U kunt die dag genieten van de unieke sfeer en gastvrijheid van het Wijnfort.

U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor een bezoek tijdens de route:

Klik hier om u aan te melden voor de open trouwlocatie route.

Vrijdag 12 oktober 2018 “Vrolijke Vrijdag”.

De Vrolijke vrijdag is de vrijdagmiddag borrel van Nieuwegein die elke 2e vrijdag van de maand gehouden wordt. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u voor € 15,- p.p. genieten van lekkere drankjes (bier, fris & wijn) en overheerlijke hapjes die speciaal gemaakt worden door Chef Cees van Suylekom. Vincent Verhaar van Brouwerij Jovius zorgt voor ambachtelijk in Jutphaas gebrouwen bier.

U kunt zich aanmelden via onderstaande link:

Meld u hier aan voor de vrolijke vrijdag