Fort Jutphaas 3, 3439 LX Nieuwegein Contact 030-6031708

Agenda

Tijdelijke sluiting van de wijnwinkel bij Wijnfort Jutphaas

Deze zomer zal de wijnwinkel in ons fort een nieuwe look krijgen. In verband met de verbouwing zal de wijnwinkel zijn deuren sluiten van: maandag 24 t/m vrijdag 29 juli. Uiteraard is het wel mogelijk om bestellingen op onze website, www.rietveldwines.nl, te plaatsen.

Vrijdag 15 september “Het Mosseldiner” bij Wijnfort Jutphaas.

Op vrijdag 15 september organiseren wij “Het Mosseldiner” bij Wijnfort Jutphaas. De zilte mosselen, frisse room en verse kruiden bieden vele mogelijkheden tot bijzondere wijncombinaties! Het diner is in de vorm van een walking diner. De voorinschrijvingen zijn geopend en u kunt zich vrijblijvend inschrijven via onderstaande link. Op deze manier houden wij u op de hoogte van het evenement.

Meld u hieronder vrijblijvend aan voor de voorinschrijving van de “Het Mosseldiner”:

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden voor “Het Mosseldiner”.

 

Vrijdag 15 oktober “High Wine” bij Wijnfort Jutphaas.

Op vrijdag 15 oktober opent Wijnfort Jutphaas zijn deuren voor de “High Wine”. De “High Wine” is de nieuwe hartige variant van de “High Tea”. Onder het genot van verschillende luxe amuses en fingerfood kunt u verschillende bijpassende wijnen proeven. Al met al een gezellige avond waarop u makkelijk met andere in contact komt. De voorinschrijvingen zijn geopend en u kunt zich vrijblijvend inschrijven via onderstaande link. Op deze manier houden wij u op de hoogte van het evenement.

Meld u hieronder vrijblijvend aan voor de voorinschrijving van de “High Wine”:

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden voor de “High Wine”.

Vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017, de “Najaarsproeverij” bij Wijnfort Jutphaas.

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2017 organiseren wij de “Najaarsproeverij” bij Wijnfort Jutphaas. Op deze avonden laten wij u kennis maken met prachtige wijnen die kunnen worden geschonken op een gure, donkere, winterse avond of bij een prachtig kerstdiner. Uiteraard zullen onze chefs bijpassende hapjes verzorgen. De voorinschrijvingen zijn geopend en u kunt zich vrijblijvend inschrijven via onderstaande link. Op deze manier houden wij u op de hoogte van het evenement.

Meld u hieronder vrijblijvend aan voor de voorinschrijving van één van de wijnproeverijen:

Klik hier om u vrijblijvend aan te melden voor één van de wijnproeverijen.